
pasta Mancini
Midden in de graanvelden in de Marken staat een klein fabriekje waar elf verschillende soorten pasta gemaakt worden: Mancini.
Dit pastahuis heeft 10 hectare grond waar ze in juni en juli hun graan oogsten. Het recept komt van grootvader Mariano, tegenwoordig uitgevoerd door zijn zoon en kleinzoon: Guiseppe en Mariano.
De pasta is smaakvol, heeft een mooie structuur en een romantische slag. Heerlijk voor bij de wijn…

Pasta
-
Biologische penne, Mancini
€4,95 -
Biologische Seadani 20 Righe Turanice, Mancini
€4,95 -
Fusilli integrali (volkoren), Mancini
€3,35 -
Penne integrali (volkoren), Mancini
€3,35 -
Spaghetti, Mancini
€6,70 -
Mezze Maniche, Mancini
€3,35 -
Spaghettoni, Mancini
€3,35 -
Bucatino, Mancini
€3,35 -
Penne, Mancini
€6,70 -
Fusilli, Mancini
€3,35 -
Fusilli Lunghi, Mancini
€3,35 -
Linguine, Mancini
€3,35